Vinanmeldelser og smagsnotater - vinklubben Lafite
Sitemap 
Home | Nyheder / vinsmagninger | Om vinklubben | Vintest | Arrangementer | Vintips | Vinlinks | Blog | Forhandler | Kontakt | Login
 

Forhandler - indlevering af vin

Ønsker du som forhandler at få anmeldt en vin her på hjemmesiden, kan det gøres på følgende måde.

Normalt udvælger og køber vi selv alle de vine vi anmelder. Men ønsker du som forhandler, at vi anmelder en vin, så er vi altid åbne. Du bedes da kontakte os inden for at aftale nærmere ang. oplysninger om vinen, levering mv. Vi er generelt åbne overfor alle typer vin, men forbeholder os retten til at afvise visse vine. Eks. hvis vi på forhånd ved, at en given vin til 17,50 kr. / flasken vil få en dårlig anmeldelse.

Alle de vine vi modtager bliver lagt i vores database her på lafite.dk. Derudover vil der blive postet et indlæg om en ny vinsmagning på vores blog "vinsmagninger.com". Noter på denne blog bliver også automatisk posted på vores fanside på Facebook. Så er du ikke allerede fan af den, så skynd dig at blive det! :)

På denne måde er der stor garanti for at din anmeldelse bliver vist i TOP 10 på en søgning på Google. - Alle tre sider er guf for søgemaskinerne.

Det kan eks. ses ved følgende vinrelaterede søgninger på Google:

Percarlo
Revello
Conterno
La Colombina
Schloss Lieser
Clos de Beze

Prøv evt. selv at søge på nogle at vores nyligt anmeldte vine.

Det skal bemærkes at et medlem i vinklubben til dagligt arbejder professionelt med søgemaskineoptimering.

Foruden denne gang søgemaskineguf, vil du som forhandler blive oprettet i vores forhandlerdatabase med kontaktoplysninger samt link. På selve siden med den anmeldte vin, vil link samt forhandlerlogo også fremgå. Se eksemplet på screendumpet til højre.

Hvor lang tid før anmeldelse

Da vinsmagning ikke er vores hovedbeskæftigelse, skal man ikke regne med en anmeldelse fra dag til dag. Alle vine vil dog blive smagt inden en måned fra modtagelsen.

Seriøsitet

Selvom vores vinsmagninger kan forekomme lidt useriøse, så vil alle indleverede vine få en seriøs behandling og en ærlig anmeldelse. Vi er jo en vinklub der også har det sjovt, så ind imellem kan vores vinsmagninger bære præg af en smule pjat. - We know! Når vi siger pjat, så er der ikke tale om totalt useriøsitet, men måske en sjov bemærkning i et referat fra en smagning. Et eks. herpå kan ses i dette referat fra en Italiensk Winebattle. Det vil vel og mærke KUN forekomme med de vine, vi selv køber.

Selve vinbedømmelsen

Den anmeldte vin vil få point efter 100 points skalaen.

Når en indleveret vin er anmeldt, vil den enkelte forhandler blive underrettet. Herefter er det selvfølgelig muligt at linke til denne.


ehlers.dk