Vinanmeldelser og smagsnotater - vinklubben Lafite
Sitemap 
Home | Nyheder / vinsmagninger | Om vinklubben | Vintest | Arrangementer | Vintips | Vinlinks | Blog | Forhandler | Kontakt | Login
  Frankrig | Italien | Spanien | Tyskland | USA | Australien | Portugal | Østrig

Dal Forno Valpolicella 1996 Kommenter denne vinsmagning

Italien Veneto


Druer: Corvina, Rondinella, Moulinare
Rødvin bedømt den: 28-03-2009 af: Henrik Ehlers

Mørk rød, uigennemsigtig farve. - Også mørkere i næsen end Allegrini. Flot og ret kraftig næse med mørk frugt, kød, viol, the og saltvand. Speciel og meget indbydende. I munden en fuld krop med tørret frugt og kraftige rosintoner. Robust skelet og nærmest ingen tegn på alder. I den særdeles lange og syrebetonede eftersmag fornemmes en anelse varme, som desværre har en lidt forstyrrende indvirkning på en ellers meget imponerende oplevelse! Den vildeste almindelige Valpolicella jeg til dato har smagt. - Kæmpe potentiale.

Point:
Henrik Ehlers 92



Brugernes anmeldelser:


Kommenter denne vinsmagning




Dal Forno Valpolicella  1996


Vinen var en del af nedenstående vinsmagning:

Amaronesmagning

Amarone var engang en af undertegnedes favoritter. Meget er ændret siden, - især mine smagsløg. Antallet af Amaronevine som har passeret min gane, har derfor været meget faldende. Det sidste ½ års tid har jeg dog, vel og mærke uden den store nydelse, smagt enkelte. En venlig vært, der har Amaronevinen som en af de foretrukne, skulle derfor forsøge at demonstrere Amaronens kvaliteter udover at være en fuldblodet, sødmefyldt powervin fra norditalien. Dette med vine fra eks. Dal Forno, Quintarelli og Bertani.

Amaronesmagning


ehlers.dk